Flyvning fejrer 30 år med Circus Balloon Club

Flyvetur 2. november 2008

Circus Balloon Club fejrede netop denne dag fødselsdag. Medlemmer og venner var inviteret til at fejre dagen i klubbens lokaler på Avedøre Flyveplads. Lokalerne var gevaldigt shinet op, og gæsterne blev budt velkommen med kransekage og boblevand og kort efter på frokost indendøre med kylling, ost og kage.
Et flot arrangement, tak for det!
Men det skulle blive endnu bedre. For det lå ligesom i luften at hvis vejret var til det, så kunne fødselsdagen ikke fejres bedre end med en flyvetur for de fremmødte ballon-teams. Stifter og nuværende formand for Circus Balloon Club Lau Laursen (i statelig sort uniform) leder på billedet ovenfor en briefing, hvor det slås fast, at det er flyvevejr og at vi ligesågodt kan starte fra græsplænen lige udenfor døren.

Den udstillede flyver gav lidt snæver plads på græsset. De første fem balloner er allerede væk og folkeferie.dk starter som rosinen i pølseenden kl. 15.24.

Der var østlig vind så vi drev over Køgevejen og kom op langs Køge Bugt strandpark.

Både svaner og hættemåger var i luften i de store indsøer.

Skipper Henrik laver et opkald på flyradioen tværs over landet til Philip Mundt, der netop var igang med at afslutte en vellykket varighedsflyvning (landede i Vestjylland), hvor han klart slog den hidtidige danmarksrekord. Vi fik dog ikke fat i ham over radioen, men måtte "nøjes" med telefonen.

Lystbådehavnen i Ishøj ligger flot på øer og så godt ud med de fine efterårsfarver.

Vi kunne have stoppet op og gået på kunstmuseum. Men besøget på Arken må vente til en anden dag.

S-tog på vej ind mod byen under indkørsel til Ishøj S-station.

Plads til benzinslugende aktiviteter både indenfor og udenfor færdselslovens rammer ved den store motorvejs udfletning ved Ishøj. Gokart og motorcross baner til højre.

To cirkus balloner forude ved Torslundemagle.

Alt mens vi nu nærmer os Hedeland grusgravene gør de tre cirkusballoner anstalter til landing.

Vi nåede akkurat ikke at komme til jorden inden grusgraven, så vi fik Hedelands besynderlige landskab med i købet.

Der var køer på tipvognssporet. Kort efter kunne folkeferie.dk lande klods op af Østre Vindingevej sydvest for Hedehusene kl. 16.15. En dejlig tur, ærgerligt at der ikke lige smuttede en lav aftensol ind.