Morgentur ud i det blå endte på villavej

Flyvetur 30. august 2008

Skipper Henrik havde inviteret Lars (der bor tæt ved) på en morgentur bare for de to. Uden følgebil, men med to cykler hængt op udenpå kurven.
Det skulle vise sig at vejrguderne heller ikke syntes d'herrer skulle cykle så langt, faktisk kom de aldrig væk fra Slangerup, hvor de havde bilen parkeret og havde steget til vejrs.

Starten gik fra den ofte brugte boldbane lige nord for centrum i Slangerup. Efter en lille kilometers rolig flyvning mod nordvest gik det helt i stå. Henrik steg til vejrs og fandt så en sydlig vind. Men ak, lykken var heller ikke med denne vind, der var meget svag og endelig i byens sydlige udkant ville vinden bestemt ikke som skipper ville: Nu gik det igen mod nord og ind over villakvarteret.

Kl. 08.14 beslutter Henrik sig for at gå ned midt på Møllehaven efter at have råbt: "Vi lander sku her!", hvor Martin Eckeroth stod klar med kameraet.

Det var ikke det helt optimale sted for nedpakningen, men uden vind, så kan hylstret være opvarmet og hele mollevitten kan skubbes lidt væk.

Nu er udstyret trukket lidt hen ad vejen og der er plads nok til at lægge hylstret ned. Bemærk cyklerne ophængt på kurven! Der var dog ikke mere end 500 meter hen til bilen!