8 dages nordlysrejse
Vi skal op og opleve det nordligste Sverige og Norge midt om vinteren. For udover at opleve Kiruna og Narvik, så er der en god chance for at se nordlys på denne tur.

Nordlyset er ikke noget man kan bestille. Men vi er afsted mens der er nymåne og en meget lang nat. Det giver os optimale forhold for at se dette naturfænomen i det omfang, det optræder. Det er ganske utroligt at bevidne.

Vinteroplevelsen er ikke så sur, som det kan lyde. For sneen giver genskin og kulden føles normalt mere behagelig end fugtig kulde føles i en dansk vinter. Så med det rette tøj er det faktisk super fint at opleve dette ægte vinterlandskab så langt mod nord.

Se programmet hos GrønRejs, hvor du også booker din tur

Skulle der være uoverensstemmelser mellem denne hjemmeside og GrønRejs' beskrivelse, så er det GrønRejs, der gælder.

Overblik 2023: Afrejse søndag d. 15.1. og hjemkomst søndag d. 22.1. Turen er udsolgt og forventes gentaget på nogenlunde samme tidspunkt på året i 2024.

Turen er gennemført med succes, og vi satser på at arrangere en tilsvarende tur januar 2024.

Pris pr. person, ved dobbeltværelse og 4-pers. liggevogn: 11.250 kr. Sovevogn mod tillæg. Der er tillæg for enkeltværelse.

Turen inkluderer Poul Kattler som guide, div. transfers, ishotel, minen, krigsmuseum, bymuseum, svævebane til fjeldstation, superlækre hoteller, fælles afslutningsmåltid.

Påklædning

Langt skiundertøj inderst. Flere lag. Afsluttende med vind- og vandtæt jakke og bukser. Jakke kan være foret. Flere huer, så du kan afpasse med vejret. Kraftige støvler (måske vandrestøvler) med plads til varm sok. Vanter og luffer, gerne to-lags, dvs. fingervante inderst, luffe yderst. Vandrestave og/eller pigge under støvlerne for at imødegå glat føre!