Ballontur på Øland 2003

Også i 2003 deltog et mandskab med relationer til Experimentarium i Skördefest ballonfiestaen på Øland.Årets nightglow var fordelt på to steder. Dansk Folkeferie ballonen deltog i Kastlösa kl. 20.00, på den sydlige del af øen.
De øvrige balloner stod oppe ved Borgholm kl. 22.00.
Begge nightglows blev heldigvis afviklet inden et ubehageligt regnvejr dukkede op fra sydvest.


Efter nightglow var overstået ser vi her Anders, Henrik og Niels Peter få et glas boblevand. Jesper, sidste mand, varmer sig inde i bagsmækken af bilen.Konkurrencerne fik dårligt vejr i år. Hér sidder noget af crew'et blandt ligesindede i forsamlingshuset på Lundeborg Camping og Stugor efter den sidste briefing, der bekendtgjorde at konkurrencen endegyldigt er aflyst for i år p.gr.a. regn og blæst.


Imidlertid tog fanden ved skipper Henrik og kollega Jørgen Voigt med Primagaz ballonen. De to danske balloner kom ud at flyve, mens svenskerne fik brunch inden rejsen hjem søndag sidst på formiddagen.
Jo, det er en brandbil der oprinder fra Roskilde brandvæsen, der er parkeret på den Ølandske mark. Jørgens hold har flot ekvipage på jorden.Der blæste en frisk vind over Øland fra sydvest. Hér er begge balloner i luften fra Ekerum.


De flotte efterårsfarver ses her med Dansk Folkeferies ballon i siluet.Jørgens ballon er nu lavt nede over jorden.