Udflugt til sporvejsmuseet
d. 12.5. 2007 i anledning af min (forlængst overståede) 50-års fødselsdag.


Denne vogn KS nr. 327 fra 1912 blev under 2. verdenskrig forlænget til sin nuværende længde. Den var rammen om en dejlig eftermiddag, hvor en hel del fra Sektoren for privatansatte i DM var dukket op.


Vi indtog kaffe og hjemmebag i vognens indre. Vi var i starten parkeret på sidesporet ved Ejlers eg, så kaffen ikke skulle skvulpe under kørslen. Sporvognstog passerede rundt om os, og vi kunne nemt holde varmen indendørs denne noget brogede forårs eftermiddag, hvor det bestemt ville have været for koldt at sidde udendørs - og for kedeligt at sidde i Valby Remise.


Jens kom lidt for sent - havde ikke i tide opdaget at DSB kørte efter en særlig køreplan p.gr.a. sporarbejde ved Glostrup. Jens var i særligt CSC cykel-outfit.


Efter kaffe og diverse underholdende information om vognen og sporvognsdriften, meldte tre deltagere sig til at få lov til at køre selv. Først er det Mathilde, der under stor bevågenhed bliver instrueret i at køre vores vogn.


Overvognstyrer Kim formande deltagerne, så de ikke kunne glemme at det skam er en alvorlig sag at køre en sporvogn!


Alt mens Mathilde for opøvet sine umiskendelige evner som vognstyrer, så morer de andre sig bravt mens de holder på de løse genstande.


Men inden længe fortoner latteren sig og Mathilde kører vognen med sikker og kyndig hånd.


Det viste sig at Eva havde en fart-djævel i sig. Men det værste fik Kim pillet af hende, og her går det i god fart sikkert forbi golfbanerne!


Frederik havde haft tid til at aflure kunsten, og kom hurtigt til at styre vognen sikkert tilbage til remisen, hvor vi opløste selskabet ved 17-tiden.