Tom blok
Besøg på Childrens Museum in Houston

Bland et billede
3 bamser er reddet af redningskranse på havet. Men hvis du tænder lyset i nederste halvdel af kassen dukker 3 blodtørstige hajer op!
 TV-nyhedsstudiet
2 kameraer + cromakey’et baggrund. Producer vælger og blander billederne. Teknikken var ikke fungerende, kun kameraerne virkede, og det var børnene i sig selv glade for.
 Rørpost med bordtennisbolde, hvor der stod noget på. Hvis der havde været to kamre (et for indgående post, og et for ord, der kan sendes) og flere bolde (dvs. flere muligheder for reel dialog) så var det sjovt. Stationerne var forbundet 2 + 2.
 Recollections 3 af Ned Kahn. Meget flot. Hér var projektoren inde i rummet dog i stykker (kun s/h).
 Farverne der var væk og så dukkede op igen (=Grønne tomater).

Tryllekunst, hvor to fotos i (næsten) s/h af samme motiv mixes gennem et halvgennemskinneligt spejl og gennem et grønt filter dukker de røde farver pludselig op.

Desværre er deres tekst (forklaring) direkte forkert, og uanset hvad, så er den slags hokus-pokus opstillinger ikke gode. Men drillede mig gevaldigt.
 E-mail og fotos imellem 3 pc-arbejdsstationer, transmitteret med IR-kommunikation i plast “lysledere”, som børnene selv placere, så de bestemte hvem de ville kommunikere med. Meget succesfuld opstilling, desværre var den ene modtager i stykker.


Børnene var optaget i lang tid.
 På samme måde kunne man lytte til musik i telefonrørene, hvor udsendelsen af lyden (skulle ske) fra IR-lampe. Virkede desværre ikke, men sikkert en god ide!


Children's Museum of Houston