Tom blok
Besøg på Lousiana Childrens Museum

Læg et mønster og få din kammerat til at lægge det samme, men han kan ikke se dit! Velfungerende system, og altid sjovt. Der var dog megen baggrundsstøj, så man måtte råbe for at høre hinanden.
 


Luftpudebord som billardbord. Klokke i midten, ideer til baner (indfaldsvinkel = udfaldsvinkel) i bordet. Desværre var disse baner malet / klæbet på bordet, så den flade brik fik ændret sin bane ved at passere disse (fatalt!).
 Smuk mikroskopopstilling. Ringen med prøve-objekter drejer man selv rundt. Der er dog ingen supplerende mulighed for at prøve med noget andet. Men se den pæne helhed mellem bord og stol!
 i-Mac med trykfølsom skærm monteret i særlig publikums-sikret opstilling. Så ud til at Apple måske har en finger med i spillet? Mulighed hvis Apple skal ind og sponserer computere til Fornyelse 3?
 Med hvid lysdiode-pen i snor kan man “tegne” på fosforplade på væg (a la frys din skygge), kendt musik i korte sekvenser skifter i stemning, så når man tegner, skifter man så uvilkårligt også mønster eller objekt alt efter musikken. Glimrende 10-kroners opstilling! Vi kunne have stået der længe! Kræver selvfølgelig ret god mørkelægning.


Louisiana Children's Museum