Japan rejse Juli - August 2007

Begravelses seremoni ved højvande i Miyajima. Portalen er rejst udfor templet, og det antages at gæster ankommer med skib og passerer portalen før de når templet. En begravelse hér må være noget af det bedste, man kan gøre for den afdøde og præstigefyldte for de efterladte.

Indholdsfortegnelse

Tokyo
en brusende metropol. Ikke køn men meget livlig. Se et par billeder.Japanske alper, Oigawa dalen
Et par timer i tog sydvest for Tokyo er der i Kanawa forbindelse fra JR (Japan Railway) til privatbanen op i bjergene.
Se mit site om Oigawa banen.
Se billeder fra ture i bjergene.
Toyota
Lige i nærheden af Toyota var der i 2005 Verdensudstilling (EXPO). Se lidt indtryk fra 2005 og fra 2007.Kyoto
Det klassiske rejsemål for en japan-tur. Og ikke uden grund. Men de smukke templer ligger spredt og skal nås med tidskrævende busture rundt i byen. Men absolut et charmerende sted, se selv på billederne.Kagoshima
Aller sydligst på øen Kyushu ligger Kagoshima. Om sommeren er her varmt, endog meget varmt - og hele tiden kigger man over på den rygende vulkan Sakurajima.

Ebino Plateau
Vandretur på vulkaner på Kyushu. Meget anbefalelsesværdigt og kan godt gøres på egen hånd. Beskrivelsen kan godt fungere som tur-guide til sådan en tur.
Hiroshima
Dér hvor den første a-bombe blev bragt til sprængning i august 1945.


Himeji
Den største bevarede borg befinder sig i Himeji, vest for Kobe.


Miyajima
Tæt ved Hiroshima er der en perle af en ø. Ikke alene er den en turistmagnet med sit kendte tempel-portal ude i vandet, men dens bjerg Mt. Misen er virkelig en natur-seværdighed.

KIBI plains
Hvem drømmer ikke om det? En cykeltur mellem rismarkerne. Heldigvis havde guide-bogen Lonely Planet udpeget et sted, hvor det kunne lade sig gøre uden så meget besvær.

Diverse udflugter med tog
Japan er sammen med Schweiz førende hvad angår jernbaner. Jeg vil ikke lægge skjul på, at Japan også bør besøges fordi der er mange interessante jernbane oplevelser, der ligger og venter på turisten.
Måltider
Vel nok det allermest eksotiske i Japan er maden!